Så hanterar Trafikverket personuppgifter

Kontakta oss

Stäng

Ange din e-postadress om du vill att vi ska skicka svar till dig.

Webbredaktion

Berätta för oss vad du tycker om vår webbplats, fyll i formuläret till vänster. Vi är måna om att webbplatsen fungerar för dig som besöker oss och alla synpunkter är välkomna.

Frågor om Trafikverket

Har du frågor eller synpunkter om Trafikverket och som inte handlar om webbplatsen, hänvisar vi dig till sidan Kontakta oss.
Ställ frågor och lämna synpunkter

Trafikverket ansvarar för behandlingen av personuppgifter på den här webbplatsen. Dina namn- och adressuppgifter kommer vi enbart att använda för att ta den kontakt du vill ha med oss, och vi sparar dem så länge som behövs för den kontakten.

Personuppgifter som samlas via vår webbplats

De frivilliga uppgifterna kommer vi att använda i vårt arbete med att bli bättre på att anpassa tjänster efter våra kunders behov. Vi använder den säkerhetsteknik som krävs för att skydda din personliga information när vi lagrar den.

Rätt att begära information

Du har rätt att en gång om året begära information från oss om de personuppgifter som berör dig och som vi behandlar. Om du vill ha sådan information, ska du skicka en undertecknad begäran till oss. Enligt personuppgiftslagen (PUL) kan du inte skicka en sådan begäran med e-post.

När du söker dig fram på Trafikverkets webbplats kan det hända att du blir länkad till externa webbplatser. Vi uppmanar dig att då ta del av den länkade webbplatsens personintegritetspolicy.