Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Jobba i Färjerederiet

Här hittar du lediga jobb inom Trafikverket Färjerederiet.

Som arbetsgivare kan Färjerederiet erbjuda en säker och god arbetsmiljö. Vi tillämpar individuell lönesättning som tillsammans med våra olika personalförmåner, såsom företagshälsovård och friskvårdsbidrag, är väl anpassade till marknaden. Med en årsarbetstid på mellan 1745 och 1845 timmar, skiftarbete och en flexibel schemaläggning ges också möjlighet till längre ledigheter.

Under de kommande åren kommer Färjerederiet kontinuerligt att rekrytera sjögående personal för tjänstgöring över hela landet. Du som är intresserad av att arbeta hos oss kan söka information om aktuella tjänster på den här sidan.

Det finns ett kontinuerligt stort behov av timanställd personal. Är du intresserad av ett sådant arbete vänder du dig direkt till respektive färjeled. Kontakta distriktchefen på den färjeled du är intresserad av via vår växel på telefon 0771-921 921, alternativt färjeleden direkt via vår röststyrda kundtjänst på telefon 0771- 65 65 65. Du kan också skicka en intresseanmälan via formuläret under Visa kontaktuppgifter, glöm då inte att skriva dina kontaktuppgifter.

Om du är intresserad av att jobba inom administration eller varv, kan du söka information om aktuella tjänster på den här sidan.