Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Vägfärjan Beda och mobiltelefon i hand.

Trafikinformation och tidtabeller för dig som reser med vägfärjan

Trafikinfo som sms direkt till din mobiltelefon, realtidstjänsten Läget i trafiken och tidtabeller är sådant som du som reser med vägfärjan kan ha nytta av.

Vi har några tjänster som kan komma till användning för dig som ska ut och resa med våra vägfärjor. Du kan till exempel prenumerera på trafikinfo till din mobiltelefon eller planera din resa med hjälp av tjänsten Läget i trafiken och våra tidtabeller.

Trafikinfo via sms

Färjerederiets sms-tjänst ger trafikanter information om aktuella trafikstörningar snabbt och smidigt. Allt du behöver göra är att registrera ditt mobilnummer på webbsidan för den färjeled som du vill ha uppdateringar om. Vill du avregistrera din prenumeration för du det på samma ställe. Tjänsten är kostnadsfri.

Läget i trafiken

Läget i trafiken är Trafikverkets tjänst som ger dig realtidsinformation för bil, tåg och vägfärja så att du lättare ska kunna planera din resa och få en överblick över läget i trafiken. Tjänsten innehåller viktiga meddelanden om vägfärjorna.

Läget i trafiken

Tidtabeller

Alla våra färjeleder har en tidtabell som färjetrafiken följer. I tidtabellen finns information om helgtrafik, farligt gods och annan information som du som resenär kan behöva. Tidtabellerna hittar du på respektive leds webbsida, men även från Färjerederiets startsida.