Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

E6, Kungälvsmotet, ombyggnad

För att säkra framkomligheten och förbättra trafiksäkerheten bygger vi om Kungälvsmotet. Byggnation pågår på östra sidan.

Kungälvsmotet är redan idag starkt trafikerat, och med kommande exploatering av handel och bostäder kommer trycket att öka ytterligare. Målet är att säkra trafikanternas framkomlighet och säkerhet trots ökad trafikmängd.

Andra trafikpåverkande arbeten i närområdet: På Jordfallsbron kommer underhållsarbete att utföras med start i april 2017. Arbeten på Nordre älvbron planeras starta 2018-2019.

Har du en fråga? Länk till frågor och svar (pdf-fil,38 kB) öppnas i nytt fönster). 
Sänd gärna frågor till monica.bengtson@trafikverket.se

INFORMATIONSMÖTE: Kungälvs kommun höll informationsmöte den 23 mars. Drygt 30 personer kom och ett hundratal följde mötet via webben. Representanter från Trafikverket besvarade frågor. Mer information om mötet och webbsändningen finner du här: www.kungalv.se/trafikinfo Kommunen har som mål att i fortsättningen att ordna möte om trafik- och byggsituationen kvartalsvis.

Kungälvs kommuns trafiksida nås via länk nedan. Observera: all information syns inte i webbläsaren Explorer 11.