Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Karta.

Väg 25448, förslag om att inte ta in enskild väg till allmänt underhåll

Trafikverket föreslår att den enskilda vägen 25448 inte tas in till allmänt underhåll.

Trafikverket Region Väst föreslår att enskild väg 25448 söder om Ulricehamn, Skottek - Sjögunnarsbo, inte tas in till allmänt underhåll. Detta innebär att staten inte skall ansvara för underhållet utan att den fortsätter att skötas av vägsamfälligheten. Trafikverkets huvudkontor prövar och fattar beslut i detta ärende efter genomförda samråd med bland annat vägsamfälligheten.

Enskild väg 25448 leder inte till någon viktigare allmän inrättning och behövs därför inte för det allmänna. Enskild väg 25448 har inte heller en övergripande karaktär, staten väghåller de övergripande vägarna.

Fakta om enskild väg 25448

Den enskilda vägen 25448 är cirka 5,9 km lång och har slitlager som är belagt. Vägen går från väg 157 i norr mot väg 1715 i söder och är tätortsnära. Det finns en servering och ett vandrarhem men inga viktigare allmänna inrättningar och området är idag inte detaljplanelagt.