Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Här bygger vi det nya spåret i Flemingsberg

BanaVäg Flemingsberg

I Flemingsberg genomför vi flera åtgärder för att förbättra väg och järnväg. Just nu ställer vi ut en ny vägplan och bygger nytt järnvägsspår.

I projektet BanaVäg Flemingsberg har vi samlat flera projekt och åtgärder på både väg och järnväg. Våra arbeten befinner sig i olika skeden: vi bygger, planerar och utreder. Alla insatser syftar till att förbättra för dig som resenär och trafikant att resa till och från Flemingsberg.

Ny vägplan för sträckan Pålamalm-Södertörns högskola

Vi ställer ut en ny vägplan för sträckan. Vägplanen består av tre delar: infart Riksten, Trafikplats Högskolan samt ett gång- och cykelstråk mellan Flaggplan och Hälsovägen.
Läs mer om vägplanen här.

Nytt järnvägsspår i Flemingsberg

Vi bygger vid Flemingsbergs station och längs med väg 226, Huddingevägen. Under fliken "byggnation" till höger har vi samlat information om vårt arbete, bland annat byggtider och sprängningar. Du kan också följa arbetet i Byggdagboken som du hittar under samma flik.
Läs mer om bygget här.