Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Toppbild för Stora projekt

Byggledare BEST Mälarbanan

Välkommen att söka jobb hos oss som Byggledare BEST Mälarbanan med placering i Solna. Vi vill ha din ansökan senast den 29 augusti.

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Arbetsuppgifter

Som byggledare fungerar du som stöd för projektledaren i att leda och följa upp kontrakterade entreprenadarbeten inom projekt Mälarbanan. Du arbetar under byggskedet tillsammans med projektledningen med att utveckla samverkan med entreprenörerna och att styra entreprenaderna. Arbetet sker i nära samarbete med andra byggledare. Rollen innebär att styra, följa upp, bevaka och rapportera att kontrakterade krav och villkor följs och att rätt kvalitet erhålls. Till din hjälp kommer du att ha stöd av specialister. Du kommer att arbeta med nya digitala verktyg och modellbaserad redovisning av anläggningarna, då projektet tagit ett stort digitalt utvecklingssteg för branschen och utvecklat modellbaserad kravredovisning i förfrågningsunderlagen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har Högskole- eller gymnasieutbildning inom byggteknik, alternativt annan erfarenhet och inriktning som vi bedömer relevant. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet eller kunskap inom anläggningsbranschen och normer som BAS-P och BAS-U. En annan meriterande del är att ha allmän kännedom och kunskap om järnvägsområdet.
I rollen förväntas att du är drivande, strukturerad och bekväm att hantera påfrestande och stressande situationer. Då rollen innebär stora kontaktytor både internt och externa har du lätt att skapa goda relationer och har ett förtroendeingivande förhållningssätt.

B-körkort krävs.

Ansökan

Din ansökan (CV och personligt brev) ska ha inkommit till Trafikverket före senast ansökningsdatum. Vi gör första urvalet utifrån de frågor som du får svara på i systemet. Ansök via knappen ”Sök tjänsten här” nedan.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Eftersom vi har ramavtal när det gäller annonsförmedling så undanbedes annonsförsäljare vänligt men bestämt.

Ansök senast

Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2017-08-29