Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Toppbild för Centrala funktioner

Leveranssamordnare

Välkommen att söka jobb hos oss som Leveranssamordnare med placering i Nässjö. Vi vill ha din ansökan senast den 31 augusti.

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Arbetsuppgifter

Nu förstärker vi enheten Leverans på Materialservice med ytterligare en leveranssamordnare. Enheten ansvarar för uppbyggnad, lagerhantering och förvaltning av Trafikverkets samtliga lagerställen. Här ingår även transportflödet från leverantör och från våra olika lagerställen i hela Sverige till entreprenadens etablering.

Som leveranssamordnare deltar du aktivt i materielförsörjningsprocessens operativa skeden och ansvarar för att hantera transporter och frågor från övriga i organisationen samt våra entreprenörer, leverantörer och speditörer. Du säkrar att våra transporter håller lovade leveranstider samt att innehåll och material levereras enligt beställning. Även lagerhanteringsarbete som godsmottagning och plockning av order för våra leveranser till entreprenaderna förekommer.

I rollen som leveranssamordnare bidrar du med din specialistkompetens och deltar aktivt i kategoriteam, logistikgrupp och andra forum. Du deltar även vid upphandlingar och uppföljningsmöten med din specialistkompetens och erfarenhet. Du leder och deltar i utvecklingsprojekt och förbättringsarbete.

Arbetstiden är dagtid, schemalagd beredskap förekommer liksom resor i tjänsten.

Kvalifikationer

För denna befattning krävs eftergymnasial utbildning inom logistik, teknik och/eller ledarskap samt minst fem års erfarenhet av arbete inom logistikområdet. Alternativt har du motsvarande kompetens förvärvande genom erfarenhet. Du har erfarenhet av att leda en grupp och vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat med förändrings- och utvecklingsarbete.

Du har goda kunskaper i hur du skapar bra relationer för att på ett konstruktivt sätt utveckla verksamheten. För att nå framgång i rollen har du förmågan att se helheten samt att arbeta proaktivt. Du är van vid att självständigt planera och prioritera ditt arbete.

Som person är du kommunikativ, bra på att samarbeta och har en god problemlösningsförmåga.

För den här tjänsten är det krav på B-körkort samt A-B truckkörkort.

Arbetet kräver att du även behärskar det svenska språket i tal och skrift. Vi vill att du behärskar Office-paketet och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av affärssystemet M3.

Ansökan

Din ansökan (CV och personligt brev) ska ha inkommit till Trafikverket före senast ansökningsdatum. Vi gör första urvalet utifrån de frågor som du får svara på i systemet. Ansök via knappen ”Sök tjänsten här” nedan.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Eftersom vi har ramavtal när det gäller annonsförmedling så undanbedes annonsförsäljare vänligt men bestämt.

Ansök senast

Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2017-08-31