Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Toppbild för Centrala funktioner

Supporttekniker IT

Välkommen att söka jobb hos oss som Supporttekniker IT med placering i Göteborg. Vi vill ha din ansökan senast den 7 augusti.

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Arbetsuppgifter

Är du en person som trivs med tempo, många kontakter och en omväxlande arbetsdag?

Som IT-support hos Trafikverket möter du myndighetens medarbetare och svarar på alla deras frågor om IT.

På IT-support ingår du i en grupp på 18 arbetskamrater som med gott humör och god sammanhållning ger stöd och support per telefon och e-post till hela myndigheten, från Luleå till Malmö. Vi håller en hög servicenivå och vår stora belöning är alla de nöjda kunder vi möter under en vanlig arbetsdag.

Utöver att lösa våra kunders it-problem ser du också till att hålla vår kunskapsdatabas löpande uppdaterad. Svårare problem lämnar vi vidare till 2a linjens support.

IT-supporten är bemannad mellan kl 07.00-19.00 måndag till fredag och du kommer att ha schemalagd arbetstid.

Kvalifikationer

Du har antingen gymnasie- eller yrkeshögskoleutbildning inom IT-området. Du har aktuella kunskaper från en bred IT-supportverksamhet. Du har erfarenhet av att ge god service och ett bra bemötande per telefon.

Din engelska är god och du känner dig bekväm att ta emot samtal från engelsktalande kunder.

Till din person är du positiv och serviceinriktad, du trivs med en omväxlande och tempofylld vardag och kan arbeta strukturerat och är en duktig problemlösare.

Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställning är placerad i säkerhetsklass. Det innebär att registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.

Ansökan

Din ansökan (CV och personligt brev) ska ha inkommit till Trafikverket före senast ansökningsdatum. Vi gör första urvalet utifrån de frågor som du får svara på i systemet. Ansök via knappen ”Sök tjänsten här” nedan.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Eftersom vi har ramavtal när det gäller annonsförmedling så undanbedes annonsförsäljare vänligt men bestämt.

Ansök senast

Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2017-08-07