Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Toppbild för Färjerederiet

Distriktreparatör Södra Bohuslän - vikariat

Välkommen att söka jobb hos oss som Distriktreparatör Södra Bohuslän - vikariat med placering i Västra Götalands län, Göteborg. Vi vill ha din ansökan senast den 4 augusti.

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att utföra maskinellt underhåll och service på färjorna och färjelägena i distriktet. Det ingår även att bistå distriktsteknikern vid varvsbesök, renoveringar, motor- och propelleraggregatsbyten m.m. Vidare ingår avsyning av gjorda underhållsinsatser samt att lägga in uppgifter i underhållsystemet AMOS.

Kvalifikationer

För tjänsten krävs att du har teknisk gymnasieutbildning företrädesvis med maskininriktning eller motsvarande. Tjänsten kräver även flerårig erfarenhet av tekniskt underhållsarbete, företrädesvis från sjöfartsnäringen. Vi ser gärna att du har svetsutbildning samt har erfarenhet av hydraulik, el och dieselmotorer. Tjänsten kräver B-körkort och det är önskvärt om du har truckutbildning. Det är meriterande om du kunskaper i något underhållssystem så som AMOS.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper så som flexibilitet, engagemang, samarbetsförmåga och servicekänsla.

Ansökan

Din ansökan (CV och personligt brev) ska ha inkommit till Trafikverket före senast ansökningsdatum. Vi gör första urvalet utifrån de frågor som du får svara på i systemet. Ansök via knappen ”Sök tjänsten här” nedan.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Eftersom vi har ramavtal när det gäller annonsförmedling så undanbedes annonsförsäljare vänligt men bestämt.

Ansök senast

Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2017-08-04