Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Toppbild för Färjerederiet

Ytbehandlare Fridhems varv Lysekil

Välkommen att söka jobb hos oss som Ytbehandlare Fridhems varv Lysekil med placering i Västra Götalands län. Vi vill ha din ansökan senast den 29 augusti.

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Arbetsuppgifter

Utföra målnings- och blästringsjobb samt vara målningskontrollant vid interna och externa varvsbesök samt vissa andra på varvet förekommande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

För tjänsten krävs att du har relevant utbildning på som lägst gymnasienivå och Frosio-certifiering samt erfarenhet och kunskap inom målning och blästring, vidare krävs även B-körkort. Det är meriterande med erfarenhet av vägfärjor, intyg för truckkort, travers/lift.
Då arbete förekommer både på Fridhems varv och ute på Färjerederiets färjeleder förekommer resande i tjänsten och i samband med detta, övernattningar på annan ort.
Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper som flexibilitet, engagemang, samarbetsförmåga och servicekänsla.

Ansökan

Din ansökan (CV och personligt brev) ska ha inkommit till Trafikverket före senast ansökningsdatum. Vi gör första urvalet utifrån de frågor som du får svara på i systemet. Ansök via knappen ”Sök tjänsten här” nedan.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Eftersom vi har ramavtal när det gäller annonsförmedling så undanbedes annonsförsäljare vänligt men bestämt.

Ansök senast

Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2017-08-29