Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Toppbild för Trafikledning

Produktionsledare

Välkommen att söka jobb hos oss som Produktionsledare med placering i Göteborg. Vi vill ha din ansökan senast den 31 maj.

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Arbetsuppgifter

I rollen som vikarierande produktionsledare är du ansvarig för att leda och fördela det dagliga arbetet hos trafikledningen. En viktig del i ditt arbete är att arbeta för att hitta, utveckla och implementera arbetssätt och rutiner, vilket görs tillsammans med personalen. Genom ett partsgemensamt perspektiv arbetar du för att nå uppsatta mål. Som produktionsledare har du nära samverkan med Trafikredaktionen och Trafikanalysen inom Trafik Göteborg.

Kvalifikationer

I rollen som produktionsledare krävs gymnasieexamen. För att lyckas i rollen krävs god kunskap om operativ trafikledning och erfarenhet av operativ ledning av störningskänslig verksamhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsledande uppgifter och verksamhetsansvar inom en större organisation.

Som person är du analytisk och har lätt för att samarbeta. Du har goda ledaregenskaper och är en duktig problemlösare. Du har en stark kommunikativ förmåga samt goda kunskaper i såväl svenska som engelska. Rollen kräver också god datorvana.

Övrig information
Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig från maj 2017 till oktober 2017, dvs. start omgående. Placering i Göteborg.

Ansökan

Din ansökan (CV och personligt brev) ska ha inkommit till Trafikverket före senast ansökningsdatum. Vi gör första urvalet utifrån de frågor som du får svara på i systemet. Ansök via knappen ”Sök tjänsten här” nedan.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Eftersom vi har ramavtal när det gäller annonsförmedling så undanbedes annonsförsäljare vänligt men bestämt.

Ansök senast

Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2017-05-31