Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Toppbild för Trafikverkets fordonsresurser

Depåansvariga (flera)

Välkommen att söka jobb hos oss som Depåansvariga (flera) med placering i Uppsala, Byske, Lidköping. Vi vill ha din ansökan senast den 11 augusti.

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Vi söker nu depåansvariga till Resultatenheten Fordonsresurser.
Fordonsresurser ska bedriva verksamheten kundinriktat, effektivt och med minimerad miljöpåverkan. Fordonsresurser ska vidare arbeta aktivt för att utveckla verksamheten, sin roll i transportsystemet och bidra till transportslagsövergripande lösningar. Vi ska vara en resurs i samhällets krishantering.

Arbetsuppgifter

Vi söker tre Depåansvariga fördelat på platserna Byske, Rasbo (utanför Uppsala) samt Råda (utanför Lidköping).

Som depåansvarig kommer du främst underhålla depå- och satellitförråd, som i huvudsak består av tillfälliga broar, elverk, CBRN-materiel och bandvagnar. Du underhåller de olika systemen Trafikverket har för lagerhållning, SBA och kemikaliehantering etc. I dina arbetsuppgifter ingår även att planera och i vissa fall delta i brobyggnation, både i kris och planerade projekt samt kunna hjälpa till vid övningar och skarpa lägen. I vissa fall kommer du leda utbildningar i tillfälliga broar.

En stor del av arbetet kommer att utföras ensam. Depåansvariga kommer tillsammans med chefen att utveckla samverkan med regionala myndigheter som exempelvis försvarsmakten, länsstyrelser och regioner samt internt inom Trafikverket. Enheten är geografiskt spridd över hela landet. Det ingår resor i tjänsten.

Verksamheten är under utveckling och därför kan arbetsuppgifter förändras i framtiden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har körkort med lägst CE behörighet. Du har kunskaper i Office-paketet (enklare hantering av Word, Excel, Outlook). Du har ett mekaniskt intresse.

Det är meriterande om du har god kännedom om förrådsställning. Erfarenhet av att köra och reparera bandvagnar samt elverk ses som meriterande liksom skötsel och montering av tillfälliga broar.

Det är även meriterande om du har:
. ADR-behörighet (rätt att transportera farligt gods).
. förarbevis för lastmaskin och truck
. certifikat för heta arbeten
. erfarenhet av att leda utbildningar
. yrkesbevis för lastbilsmonterad kran upp till 18 meter
. röjsågskörkort lägst Klass RA
. motorsågskörkort klass B
. traversutbildning
. viss kunskap om Systematiskt brandskyddsarbete (SBA)

Du är självgående och känner ansvar för att driva dina uppgifter. Du är en problemlösare som är strukturerad och noggrann. Du har en ledarförmåga och kan kommunicera. Du måste obehindrat kunna röra dig fritt på brolägen och i förråd.

Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställning är placerad i säkerhetsskyddsklass. Det innebär att registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhets¬skydds-lagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.

Ansökan

Din ansökan (CV och personligt brev) ska ha inkommit till Trafikverket före senast ansökningsdatum. Vi gör första urvalet utifrån de frågor som du får svara på i systemet. Ansök via knappen ”Sök tjänsten här” nedan.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Eftersom vi har ramavtal när det gäller annonsförmedling så undanbedes annonsförsäljare vänligt men bestämt.

Ansök senast

Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2017-08-11