Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Trafikpåverkan norrgående på- och avfarter till E20 i Tollered

Mellan 22 mars och 22 april stänger vi emellanåt av norrgående avfarter och påfarter till E20 i Tollered. Då blir det smidigast för dig att välja att köra via Nääsmotet (89) istället.

Vi bygger ut E20 Tollered–Ingared för ökad trafiksäkerhet och framkomlighet. Vi planerar att asfaltera norrgående påfarter och avfarter på E20 vid motet i Tollered (i höjd med Nääs Fabriker).

Vägarbetet innebär att du emellanåt mellan 22 mars och 22 april inte kan använda motet i Tollered för att köra på eller av E20 på den östra sidan (i riktning mot Alingsås). Kör då istället via Nääsmotet (89).

När vi gör den här typen av arbeten behöver vi bara stänga av för trafiken i omgångar. Beläggningsarbeten är väderberoende och utförs när det är plusgrader. På- och avfarterna vid Tollered kommer alltså för det mesta vara öppna för trafik, men detta varierar. Trafiken på E20 påverkas inte.

Nyheten är uppdaterad: Arbetets slutdatum var från början 16 april. På grund av kallt väder behöver vi förlänga arbetet till 22 april.

Karta som visar Kvikullavägen, motet i Tollered och Nääsmotet