Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Hjälp när du använder styrande och stödjande dokument

Här får du bland annat söktips och information om vilka standarder tjänsten följer och vilka webbläsare som fungerar bäst.

Så här fungerar sökningen

Rubrik Beskrivning
Dokumenttitel Du kan söka på hela dokumenttiteln eller delar av dokumenttitel. Ordet "Miljö" ger träff på alla dokument som innehåller ordet miljö. Från och med den 5 oktober är tidigare gällande dokument från före detta Banverket konverterade till Trafikverkets sökfunktion. För att hitta de konverterade banverksdokumenten skriver du dokumentnumret i sökrutan "Titel".

Hittar du inte dokumentet via sökfunktionen kan du beställa det via formuläret under Kontakta oss. Ange dokument-ID, dokumentnamn och datum i din beställning.

Dokumentyp Välj ur listan över dokumenttyper och klicka på Sök dokument.   
DokumentID Du kan söka på hela dokumentID t ex "TDOK 2011:1" (viktigt med ett mellanslag efter bokstäverna) eller del av dokumentID, till exempel "11". Sökning på del av dokumentID kommer att ge träff på alla som innehåller de tecken du angav.
Status Standardvärdet är "Gällande", men du kan också välja att söka på alla dokument med status "Tidigare version", "Slopat" eller "Gäller inte än". När ett dokument har flera versioner så får man fram de tidigare versionerna genom att klicka på versionsnumret i sökträffen.
Sök dokument Startar sökningen.   
Sök senaste 30 dagarna Visar de dokument som har publicerats de senaste 30 dagarna.  
Rensa Tömmer sökformuläret.
   

Tillbaka till Sök styrande och stödjande dokument