Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Vägfärjan Beda och mobiltelefon i hand.

Trafikinformation och tidtabeller för dig som reser med vägfärjan

Vi har några tjänster till användning för dig som ska ut och resa med våra vägfärjor. Du kan till exempel prenumerera på trafikinformation till din mobiltelefon eller planera din resa med hjälp av trafikinformationstjänsten och våra tidtabeller.

Trafikinformation via sms

Färjerederiets sms-tjänst ger trafikanter information om aktuella trafikstörningar snabbt och smidigt. Allt du behöver göra är att registrera ditt mobilnummer på webbsidan för den färjeled som du vill ha trafikinformation om. Den 25 maj trädde den nya dataskyddsförordningen GDPR ikraft. Det får bland annat konsekvensen, att alla som varit prenumeranter på trafikinformation om vägfärjetrafiken på sms före den 25 maj, måste gå in på ledens webbplats på internet och registrera sig en gång till.Vill du avregistrera din prenumeration gör du det på samma ställe. Tjänsten är kostnadsfri.

Integritetspolicy_Trafikinfo.pdf (pdf-fil 480 kB, öppnas i nytt fönster)

Aktuell trafikinformation

Information om det aktuella läget i färjetrafiken, exempelvis störningar, ges på Trafikverkets startsida under Trafikinformation, Vägfärja. Där kan du spara egna favoriter.

www.trafikverket.se

Tyck till om trafikinformationen

Tidtabeller

Alla våra färjeleder har en tidtabell som färjetrafiken följer. I tidtabellen finns information om helgtrafik, farligt gods och annan information som du som resenär kan behöva. Tidtabellerna hittar du på respektive leds webbsida, men även från Färjerederiets startsida.