Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt

Jobba i Färjerederiet

Sök jobb i Trafikverkets färjerederi. På den här sidan hittar du alla lediga jobb som finns att söka nu. I jobbnavigatorn under Aktuellt på den här sidan kan du testa vilket område som kan passa dig.

Under de kommande åren kommer Färjerederiet kontinuerligt att rekrytera sjögående personal för tjänstgöring över hela landet. Som arbetsgivare kan vi erbjuda en säker och god arbetsmiljö. Vi tillämpar individuell lönesättning som tillsammans med våra personalförmåner, såsom företagshälsovård och friskvårdsbidrag, är väl anpassade till marknaden. Med en årsarbetstid på mellan 1745 och 1845 timmar, skiftarbete och en flexibel schemaläggning ges också möjlighet till längre ledigheter.

Från 2018 får du tillgodoräkna dig sjötid för inre fart när du tjänstgör på Färjerederiets frigående vägfärjor. Kravet på sjötid för att tjänstgöra ombord som motorman/matros har mildrats till sex månaders sjötid.

Lediga jobb i Färjerederiet

Laddar annonser

Det finns ett stort behov av timanställd personal. Är du intresserad av att jobba som timvikarie, kontakta distriktchefen på den färjeled du är intresserad av via vår växel på telefon 0771–921 921 eller färjeleden direkt via vår röststyrda kundservice på telefon 0771–65 65 65.

Läs gärna igenom våra behörighetskrav som du hittar på sidan Jobba i Färjerederiet.