Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Vägfärjan Beda och mobiltelefon i hand.

Trafikinformation och tidtabeller för dig som reser med vägfärjan

Vi har några tjänster till användning för dig som ska ut och resa med våra vägfärjor. Du kan till exempel prenumerera på trafikinfo till din mobiltelefon eller planera din resa med hjälp av trafikinformationstjänsten och våra tidtabeller.

Trafikinfo via sms

Färjerederiets sms-tjänst ger trafikanter information om aktuella trafikstörningar snabbt och smidigt. Allt du behöver göra är att registrera ditt mobilnummer på webbsidan för den färjeled som du vill ha uppdateringar om. Vill du avregistrera din prenumeration gör du det på samma ställe. Tjänsten är kostnadsfri.

Aktuell trafikinformation

Du hittar aktuell trafikinformation för tåg, väg och vägfärjor högst upp på Trafikverkets startsida. Du kan antingen gå via Trafikinformation vägfärja eller via Visa trafikinformation och fliken Vägfärja. Surfar du med mobil klickar du på Visa trafikinformation och fliken Vägfärja. Där kan du:

  • spara egna favoriter och ange förval
  • välja att se karta i hela fönstret
  • välja att se din position på karta
  • se trafikmeddelanden per län

Trafikverkets startsida
Tyck till om trafikinformationen

Tidtabeller

Alla våra färjeleder har en tidtabell som färjetrafiken följer. I tidtabellen finns information om helgtrafik, farligt gods och annan information som du som resenär kan behöva. Tidtabellerna hittar du på respektive leds webbsida, men även från Färjerederiets startsida.