Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Endast passagerartrafik vid två tillfällen i januari 2018 till Hyppeln

Endast passagerartrafik till Hyppeln kommer att ske den 24 januari och den 28–29 januari. Det är då inte möjligt att ta personbilar vid dessa tillfällen.

Tillfälle 1: 24 januari

Den 24 januari kommer vår entreprenör utföra betongarbeten på norra delen av färjeläget. Vi kommer köra över betongbilar och passagerare under tiden som de jobbar, men vi kan inte ta personbilar eftersom de kommer stå i vägen med sina arbetsredskap och bilar.

Under tiden kommer vi endast köra persontrafik till Hyppeln och frångå turlistan, så Ni som ska med bussen måste åka i god tid. Om Ni behöver bilen under dagen måste Ni parkera på Burö innan nedanstående tider.

Sista turen på morgonen för att få över bilen är klockan 07.55 från Burö och klockan 08.10 från Hyppeln och första turen på eftermiddagen är klockan 15.20.

Tillfälle 2: 28–29 januari

Mellan den 28–29 januari kommer Ulrika vara på en besiktning. Under tiden kommer vi endast köra persontrafik till Hyppeln, så Ni som bor på Hyppeln och behöver bilen måste parkera på Burö.

Sista turen på morgonen den 28 januari för att få över bilen är klockan 07.15 och återgår i ordinarie trafik på kvällen den 29 januari klockan 20.05.

Biltrafik påverkas inte till Rörö och Källö–Knippla.

Räddningstjänsten är informerade.