Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Inlösen av biljetter köpta före 2013-07-01

Tiden före 2013-07-01 fanns det ingen sista giltighetstid på biljetter för Ekeröleden. Vid övergången till det digitala systemet sattes en giltighetstid på fem år. Kunder kunde vid denna tidpunkt få sina biljetter överförda till det digitala systemet.

Nu har kunder uppmärksammat Färjerederiet på att informationen om fem års giltighet inte framgick tydligt vid konverteringen av gamla biljetter till det digitala systemet.

Färjerederiet erbjuder nu inlösen av dessa biljetter som är köpta före 2013-07-01. För att få biljetterna inlösta skall Färjerederiet kontaktas via ekerofarja@trafikverket.se där registreringsnummer, namn, adress, personnummer samt kontonummer ska anges.

Observera att utbetalning görs till ägaren av registrerat fordon. Denna inlösen erbjuds endast för biljetter som är överflyttade från det tidigare biljettsystemet. Utbetalningen kommer att göras med belopp motsvarande aktuellt biljettpris.