Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Vilket jobb passar dig?

Färjerederiet erbjuder olika karriärvägar. Vi söker sjögående personal men också experter, administratörer och ledare. För att inspirera dig att hitta något som passar dig har vi tagit fram en jobbnavigator. Testa dig själv!

Färjerederiet erbjuder många alternativ för sjögående personal som gärna vill jobba till sjöss nära hemma. Eftersom vi finns i hela landet, kan du kombinera ditt sjömansskap med närhet till naturen, fjällvärlden, skidåkning eller storstadspuls.

Det finns fler karriärvägar att välja på. Vi behöver många fler experter, allt från rederiingenjörer, skeppsbyggare och miljöspecialister till strateger och ledare.

Hur ska jag välja rätt? För att ge dig inspiration och kanske några nya idéer, har vi tagit fram en interaktiv test som kan ge vägledning.

Vilket jobb passar dig?

Testen är endast till för dig. Inga resultat sparas av Färjerederiet. Vi hoppas förstås att du återkommer till oss med en intresseanmälan där du berättar om vad du helst skulle vilja ägna dig åt yrkesmässigt, i Färjerederiet. På sidan Jobba i Färjerederiet kan du läsa mer om testen och lediga jobb

Jobba i färjerederiet