Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Färjerederiet anställer chefer. Håll koll på denna sida!

Färjerederiet anställer chefer. Håll koll på denna sida!

Fyra nyanställda chefer i Färjerederiet och fler behövs inom kort

Ledarskap är ett prioriterat område inom Färjerederiet. För driva en verksamhet på 40 leder, spridda över hela landet från Rödupp norr om Överkalix till Ivöleden i Skåne, krävs duktiga och engagerade ledare.

– Hittills i år har vi rekryterat fyra nya chefer och vi ser att vi behöver rekrytera tre till under hösten, säger Lena Edholm, projektledare HR.

Ledarrollen är spännande och omväxlande. Att engagera och entusiasmera medarbetare är en viktig del, men budget-, drift- och underhållsansvar kan också ingå.

I Färjerederiet träffar du många människor; passagerare och närboende, representanter för kommuner och företag.

– Dessutom är det ofta du som sköter kontakten med Trafikverkets övriga delar, inom ditt geografiska arbetsområde, berättar Lena.

Vill du också jobba som chef på Färjerederiet, med goda utvecklings- och karriärmöjligheter? Då skall du hålla koll på den här sidan, för det är här lediga tjänster på Färjerederiet annonseras ut.