Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Fortsättningskurs i EVA-verktyget den 13 november – anmäl intresse

Den 13 november 2018 anordnar vi en fortsättningskurs inriktad på trafikomfördelningar och analys av resultat. Kursen kommer att äga rum i Mellansverige. Exakt ort meddelas senare.

Kursen vänder sig till dig som har begränsad erfarenhet av att använda EVA. Du har kanske gått Trafikverkets grundkurs och vill lära dig mer om just trafikomfördelningar. Vi kommer att varva teoretiska genomgångar med praktiska övningar och inbjuder deltagare att redan nu skicka in förslag på intressanta objekt som innehåller trafikomfördelningar för genomgång under kursdagen. Vi välkomnar också förslag på andra frågor som du skulle vilja att vi diskuterar tillsammans.

Riktlinjer för hur trafikomfördelningar bör redovisas i kommande åtgärdsplanering kommer att tas upp på 2019 års användardag.

Anmäl ditt intresse genom att mejla oss på eva-förvaltningen via formuläret under "Kontakta oss". Vi återkommer med länk till en bindande anmälan då ort och exakta tider är bestämda.

Kursen kommer att vara kostnadsfri.