Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

4C Strategies AB

4C Strategies är ett ledande företag inom risk- och krishantering

4C Strategies AB

Organisationsnummer

556598-6436

Adress

Box 7637
103 94 Stockholm

Telefon

0852227900

Telefax
08201562

Webbplats
www.4cstrategies.com  (öppnas i nytt fönster)

Kontakt

Håkan Jakobsson

E-post
hakan.jakobsson@4cstrategies.com

Företagsbeskrivning  

4C Strategies är ett ledande företag inom risk- och krishantering. Som konsulter och mjukvaruleverantörer stödjer vi klienter med strategiska, taktiska och operativa lösningar och verktyg de behöver för att uppnå bättre resultat inom risk- och krishantering. Framgång kan bara realiseras genom ett aktivt och medvetet risktagande.

Genom att strukturerat, systematiskt och verksamhetsintegrerat identifiera, analysera, värdera, hantera och kontrollera risker kan alla företag och organisationer förbättra möjligheterna att uppnå eller överträffa sina mål.

Detta innebär ibland att risknivån kan höjas och ibland att den måste minskas. Det innebär också att hoten minimeras och möjligheterna maximeras.

4C Strategies främsta uppgift är att hjälpa våra klienter i detta arbete.

Vi är ett snabbt växande företag med pågående projekt inom en mångfald av industrier, inom privat såväl som offentlig sektor, samt av lokal, nationell och internationell karaktär.

Våra medarbetare har ett brett spektra av kompetenser, erfarenheter och kunskaper från näringslivet, utbildningsväsendet och från offentlig verksamhet. 4C Strategies:

- kan sakfrågorna (ex. deltar i utvecklingen av ISO standarder)

- har både produkter och tjänster inom alla områden (risk, kontinuitet, kris, övningar)

- använder de senaste metoderna (e-learning, dialogkartor, simuleringsövningar) för varaktiga förändringar