Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

ÅF

ÅF är norra Europas ledande teknikkonsultföretag med kunskap som vilar på hundraårig erfarenhet. Vi har idag närmare 7 000 medarbetare och vår bas finns i Europa, men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen.

Företagsnamn:
ÅF

Organisationsnummer:
 556185-2103

Adress:
Frösundaleden 2A
169 99 Stockholm

Telefon:
0105050000

Webbplats:
www.afconsult.com

Kontakt:
Peter Samuelsson

Epost:
peter.samuelsson@afconsult.com

Företagbeskrivning:
ÅF är norra Europas ledande teknikkonsultföretag med kunskap som vilar på hundraårig erfarenhet. Vi har idag närmare 7 000 medarbetare och vår bas finns i Europa, men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen. Vi erbjuder kvalificerade tjänster och lösningar för infrastruktur och samhällsplanering, industriella processer, energi samt utveckling av produkter och IT-system.

Med en ledande position inom infrastrukturell utveckling omfattas ÅFs tjänsteutbud av allt från punktinsatser och helhetslösningar till idéutveckling och genomförande.

Med verksamhetens stora bredd garanterar vi att ditt problem eller behov blir löst. Vårt mål är också att uppdragen drivs med bästa tänkbara miljöanpassning eller behov av effektivisering.

Vår expertis finns inom:

  • Projektledning och kalkyler
  • Förstudier och strategiska utredningar
  • Design och projektering
  • Byggledning och besiktning
  • Drift och underhåll