Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Bobos Event & Catering

Bobos Event & Catering har kompetens kring alla typer av arrangemang. Från det enkla frukostmötet till den stora konferensresan. Catering, lunchrestaurang, aktiviteter, egen konferensanläggning i vår restaurang samt grupp- & specialresor.

Bobos Event & Catering

Organisationsnummer

5564913928

Adress

Djupdalsvägen 7
192 51 Sollentuna

Telefon

 08-444 52 70

Telefax

08-444 52 79

Webbplats

www.bobos.se

Kontakt

Tord Petersson

E-post

tord@boboscatering.nu

Företagsbeskrivning

Vi är ett företag med 10 anställda, beläget i Sollentuna, Edsbacka Företagspark. Strategiskt nära våra kunder för snabba och pålitliga leveranser. Från Edsbacka tar vi oss snabbt runt hela Stockholm med dagliga leveranser till företag, organisationer och övriga kunder.
Vår styrka är vår bredd och vår djupa kunskap. Vi har kompetens kring alla typer av arrangemang. Från det enkla frukostmötet till den stora konferensresan. Catering, lunchrestaurang, aktiviteter, egen konferensanläggning i vår restaurang samt grupp & specialresor.
Service, pålitlighet, kvalitet och flexibilitet präglar vår catering. Med kompetent personal planerar och rådgör vi tillsammans med er hur ert möte, sammankomst ska bli så bra som möjligt. Menyer finns färdiga att beställa på  vår hemsida. Möjligheter finns givetvis att specialkomponera bufféer. Vi har egen transportkedja som garanterar att kvalitén är hög. Vi arbetar både på ad-hocuppdrag och reguljära beställningar.