Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Centric Service AB

Centric Service AB skapar en trygg utomhusmiljö för människan vilket motverkar skadegörelse och skapar trygga och attraktiva omgivningar i det allmänna rummet.

Centric Service AB

Organisationsnummer

556462-5878

Adress

Box 1265
581 12 LINKÖPING

Telefon

013-12 15 75

Telefax

013-12 22 48

Webbplats

www.centric.se

Kontakt

Jan Johansson

E-post

info@centric.se

Företagsbeskrivning

Centric skapar en trygg utomhusmiljö för människan vilket motverkar skadegörelse och skapar trygga och attraktiva omgivningar i det allmänna rummet. Vi utför Klottersanering, fasadtvätt, impregnering samt hydrofobering. Systemet för klottersanering/högtryckstvätt bygger på mobila enheter så vi är inte främmande för andra orter! Vi har skapat ett eget kvalitetssystem beträffande samordning, polisanmälning, fotodokumentation samt statistikföring. Mark & Utemiljö är vårt andra affärsområde. Här ingår tjänster såsom vinterväghålling, parkskötsel, lekplatser m.m. Vi är miljö- och kvalitetscertifierade enligt FR2000. Centric Service AB finns i Linköping, Södertälje, Jönköping och Göteborg.