Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Combitech AB

Combitech AB är ett obundet konsultföretag som med hög kompetens och kontinuitet, skapar kundnytta genom att erbjuda värdehöjande och innovativa lösningar som kombinerar teknik, miljö och säkerhet.

Combitech AB  

Organisationsnummer

556218-6790

Adress

Box 760
781 27 Borlänge

Telefon

073-4460039

Kontakt

Mikael Tarander

Webbplats

www.combitech.se 

E-post

mikael.tarander@combitech.se

Företagsbeskrivning

Combitech AB består av cirka 1200 specialister som verkar över hela Sverige samt Norge.  Kompetens, kundnytta och kontinuitet är våra ledstjärnor och genomsyrar allt vi gör. Vår obundenhet från system- och produktleverantörer samt vårt kvalitetstänkande präglar våra uppdrag. Vi är vana vid att arbeta för kunder med höga krav på säkerhet och sekretess. Vi strävar alltid efter långsiktiga kundrelationer, tar helhetsåtaganden men står naturligtvis också till förfogande som resurskonsulter i kortare uppdrag. 

Våra tjänstområden inom Teknik, Miljö och Säkerhet är Informationssäkerhet, Kommunikation, Systemsäkerhet, Systemintegration, Systemutveckling, Mekanik, Logistik samt teknisk produktinformation.