Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Tyréns AB

Tyréns AB är med dig från idé till färdig anläggning. Vårt kompetensområde Järnväg erbjuder helhetslösningar och spetskompetens i alla teknikslag och för alla skeden i ett järnvägsprojekt.

Tyréns AB

Organisationsnummer

556194-7986

Adress

Peter Myndes Backe 16
118 86 Stockholm

Telefon

08-566 410 00

Telefax

08-644 88 50

Webbplats

www.tyrens.se (öppnas i nytt fönster)

Kontakt

Mathias Johansson

E-post

mathias.johansson@tyrens.se

Företagsbeskrivning

Vi är med dig från idé till färdig anläggning. Vårt kompetensområde Järnväg erbjuder helhetslösningar och spetskompetens i alla teknikslag och för alla skeden i ett järnvägsprojekt. En järnväg är en teknikintensiv anläggning som involverar en stor del av bygg- och anläggningsbranschens teknikdiscipliner, men den är också en del av det samhälle vi bygger för framtiden. Vi kan erbjuda en stark organisation för genomförande av kompletta järnvägsprojekt. Tyréns Järnväg har en bredd som möjliggör insatser från tidiga skeden till färdig anläggning. Vi kan idag erbjuda kompetenser för ett helhetsåtagande som inbegriper projektledning, planering, projektering, upphandling, byggledning, besiktning och tillståndsärenden med stöd i förvaltningsskedet. Idag ställs höga krav på miljöhänsyn i alla avseenden och vi lägger stor vikt vid samspelet mellan teknik och miljö i vårt arbete. Vi jobbar ständigt med att utveckla våra kompetenser för att kunna erbjuda ett flexibelt genomförande av järnvägsprojekt utifrån dina behov som kund.