Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Välkommen till ett digitalt informationsmöte!

Från och med JNB 2021 är det krav på att digitalisera hanteringen av annonseringsinformationen. Kraven gäller alla företag som erbjuder persontransport på järnvägsnätet.

Trafikverket  har tillsammans med järnvägsföretag tagit fram och driftsatt en teknisk lösning, DUA – digital uppdatering av annonseringsinformation -  som möjliggör att skicka annonseringsinformationen på ett elektroniskt sätt.

Den framtagna lösningen kommer att påverka arbetssätt, rutiner och även systemstöd. Det är därför av betydelse att vara med tidigt för att hinna anpassa verksamhet och it-stöd till den nya lösningen. Vi påbörjar driftsättningen av det nya stödet för alla järnvägsföretag i slutet av februari.

Under mötet presenteras  vilken form av stöd järnvägsföretag får möjlighet till under införandet. Det är viktigt att vara med från början för att underlätta arbetet med införandet. Företag som missar mötet riskerar att inte kunna ansluta sig i tid. Mötet är anpassat för  den som ansvarar för trafikinformation på sitt företag. 

Mötet hålls vid tre tillfällen

  • Den 27 februari kl 9.30-11.30
  • Den 28 februari kl 9.30-11.30
  • Den 2 mars kl 9.30-11.30.

Anmälan

Anmäl dig till önskat datum i formuläret nedan, så får du inbjudan med möteslänk i ett separat utskick. Kom ihåg att fylla i alla uppgifter nedan.