Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Workshop om nya affärsmöjligheter - giftfritt byggande inom järnvägssektorn

Trafikverket, Infranord, och BASTA bjuder in leverantörer av anläggningsprodukter till byggande och underhåll av järnväg till en workshop om giftfritt byggande. Workshoppen hålls i Stockholm den 2 februari 2016.

Som leverantör har ni, genom att delta på denna workshop, chansen att vara med och driva på framtidens giftfria byggande i den svenska bygg- och anläggningssektorn och samtidigt skapa nya affärsmöjligheter.

Under workshopen berättar Trafikverket om sitt systematiska arbete kring krav och uppföljning avseende farliga ämnen i material, varor och kemiska produkter samt vad som krävs i praktiken för er som leverantör till Trafikverkets projekt. Infranord ger entreprenörens perspektiv på produktvalsprocessen som en del av strategin kring hållbara och giftfria anläggningsarbeten och vilka möjligheter och utmaningar de ser.

BASTA, ett miljöbedömningssystem för bygg- och anläggningsprodukter, berättar hur du som leverantör kan skapa nya affärsmöjligheter genom BASTA-registrering och genom en bättre kännedom om produkternas kemiska innehåll. Leverantör av anläggningsprodukter presenterar sitt arbete med produktval och substitution av farliga ämnen. Vilka är drivkrafterna och framgångsfaktorerna för att lyckas med produktvalsarbetet och med informationsöverföring i leverantörskedjan?

Mer information om program och anmälan

Varmt välkommen!