Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

PM från Myndighetssamverkan nanomaterial 2015

Trafikverket stod som värd när Kemikalieinspektionen anordnade en heldag om nanoteknik och nanomaterial. Syftet var kunskaps- och erfarenhetsutbyte och eftermiddagens fokus var anläggningssektorn. Här kan du läsa ett PM med sammanfattning av dagen.

Kemikalieinspektionen sammankallade myndigheter, statliga aktörer och departement vars verksamheter är berörda av nanoteknik och nanomaterial till ett möte för kunskaps- och erfarenhetsutbyte samt diskussion. Trafikverket var värd för mötet som genomfördes under en heldag i november 2015. Förmiddagen bestod i presentationer av deltagande myndigheter för att rapportera status inom olika områden. Under eftermiddagen riktades fokus mot nanomaterial i bygg- och anläggningssektorn.

Ett PM med sammanfattning av dagen har tagits fram. Det finns på Kemikalieinspektionens webbplats samt på under Mallar, riktlinjer och dokument för farliga ämnen i material och varor.

PM Myndighetssamverkan nanomaterial 2015 (Kemikalieinspektionens webbplats)

Mallar, riktlinjer och andra dokument om farliga ämnen i material och varor