Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Remibar arrangerar en kväll med Mattias Klum

Remibarprojektet går mot sitt slut och firar detta med att bjuda in till en kväll med naturfotograf Mattias Klum.

Remibarprojektet arbetar med att minska antalet vandringshindrande trummor och dammar i fem stora vattensystem i Norr- och Västerbotten. Målet är att skapa fria vandringsvägar i vattensystemen vilket gynnar vattenlevande djur.

Projektet har pågått sedan september 2011 och är ett samarbete mellan bland andra Trafikverket och Länsstyrelsen. Nu under hösten 2016 når projektet sitt slut. För att fira detta bjuder Remibar in till slutseminarium, en kväll på Kulturens Hus med den världsberömde fotografen Mattias Klum.

Mattias Klum är en svensk naturfotograf, naturfilmare och författare som genomfört en lång rad omtalade expeditioner runt om i världen. Hans fotografiska arbeten har publicerats i ett stort antal internationella tidskrifter som bland annat National Geographic Magazine, Wildlife Conservation, Der Spiegel och New York Times. Han arbetar också som föreläsare både i Sverige och internationellt.

Arrangemanget är kostnadsfritt och antalet platser begränsade. Det finns ingen möjlighet att boka plats i förväg, utan det är principen "först till kvarn" som gäller. Kom därför i god tid till Kulturens Hus i Luleå för att garantera en plats.

Remibar - en kväll med Mattias Klum (pdf-fil, 2 MB, öppnas i nytt fönster)

Tid: Onsdag 28 september kl 19-21
Plats: Kulturens Hus Luleå - Lilla salen

Välkomna!