Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Projektering

Här hittar du styrande och stödjande dokument samt andra underlag som ska användas vid projektering av signalställverk modell 65, så att anläggningarna byggs och dokumenteras på ett enhetligt sätt.

Signalställverk modell 65 är som system beskrivet med hjälp av så kallade 1000-ritningar. Det är det som finns som officiellt utgiven beskrivning av systemet. 1000-ritningarna finns att tillgå i externa IDA i mappen ”Banverket Övergripande Extern\Documents\Arkiv ritningar\Signalteknik\1000-ritningar\”.

I mappen ”Förteckning” ligger en förteckning över 1000-ritningarna. Pdf-filer av 1000-ritningarna finns i mappen ”Inscannade ritningar” och CAD-filer, i den mån de finns tillgängliga, finns i mappen ”CAD-filer”. För information om ProjectWise (IDA-konfiguration), se länken nedan.

Information om ProjectWise (IDA-konfiguration)

Dessutom finns de enskilda anläggningarna av typen signalställverk modell 65 dokumenterade på anläggningsunika ritningar.

Se även sidan Styrande och stödjande dokument.