Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Tunnel

Chaos (väg)

Chaos är en arbetsyta för beställare och leverantörer för att utbyta och lagra produktdokument såsom ritningar, modeller, kartor, och tekniska beskrivningar, för alla skeden i byggprocessen.

Chaos är tillgängligt dygnet runt. Leverantörer svarar för egen uppkoppling mot internet och överföringskapacitet. Driftstörningar om max 48 timmar per gång kan förekomma.

För mer information om användarkonto, behörighet, tekniska förutsättningar och installation av program, se: Installera Chaos externt

Webbaserat  gränssnitt för Chaos

För användare som bara har behov av att öppna och hämta material från Chaos, finns även ett webbaserat gränssnitt, Chaos på web. Förutom att kunna navigera och öppna filer direkt i webbläsaren, kan man via ZIP-symbolen spara ner material från valfri (markerad) nivå i trädstrukturen. Hur materialet sparas ner, beror på användarens inställningar. Även komponenter visas via Chaos på web. Samma inloggningsuppgifter och behörigheter gäller som för vanliga Chaos.
Chaos på web

För mer information om funktionaliteten, se länk (sidan finns även länkad under meny-symbolen i Chaos på web): Chaos på web/Manual/Info