Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Projekt belysning på busshållplatser ett samarbete mellan Trafikverket och Västtrafik

BusskurVi har valt ut 3 x 5 busskurer på väg 160, Tjörn för tre utvalda leverantörer On screen, Grönt ljus och Traffic systems 5 kurer var. Nästa steg i projektet är att vi 20-21 april 2010 har ett möte i Göteborg för att intervjua respektive leverantör och tillsammans diskutera deras inskickade lösningar för kurerna. Samtidigt kommer vi ta tillfället i akt och åka ut för att titta på de utvalda busskurerna på plats. Valet av busskurer har gjorts utifrån tuffa krav dvs skymmande berg, salta vindar etc.

Planeringen är att busskurerna med den nya belysningen för busskurerna ska vara i drift 15 augusti 2010 och därefter kommer vi lägga ut en karta så att den som vill kan åka ut och titta.

Syftet med projekt Nytt ljus - belysning busshållplatser är att göra en utvärdering av ny belysningsteknik för kurer utanför tättbebyggt område. De resultat vi kommer fram till kommer enligt offentlighetsprincipen läggas ut på denna webbplats.