Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Stensättning på cirkulationsplats

Den nya cirkulationsplatsen i korsningen E45/Svedjärnsvägen – Dössjonsvägen ska förbättra trafiksäkerheten och framkomligheten för alla trafikanter.

Cirkulationsplats Svedjärnsvägen (E45/Svedjärnsvägen – Dössjonsvägen)

Den nya cirkulationsplatsen i korsningen E45/Svedjärnsvägen ska förbättra trafiksäkerheten och framkomligheten för alla trafikanter.

Under sommaren 2018 har vi börjat bygga om tre korsningar till nya cirkulationsplatser och i slutet av sommaren blev vi klara med korsningen E45/Svedjärnsvägen – Dössjonsvägen (cirkulationsplats Svedjärnsvägen). Korsningen har tidigare varit olycksdrabbad och vi har skapat den nya rondellen utifrån målsättningen att få en smidigare och säkrare genomfart, där trafiken flyter bättre för alla trafikanter.

De andra av de tre planerade cirkulationsplatserna bygger vi i korsning riksväg 70/Badstugatan – Älvgatan (cirkulationsplats Badstugatan) och i korsning E45/Tallvägen (cirkulationsplats Måmyren). 

Tack för visad hänsyn i trafiksituationer där arbete pågår.