Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Stort intresse för informationsmöte i Moraparken

Trafikverket hade öppet hus/informationsmöte den 28 maj i Moraparken för att ge allmänheten möjlighet att träffa representanter från bland annat Trafikverket inför starten av arbetet med att förbättra E45/Väg 70 genom Mora.

På plats fanns representanter från Trafikverket, EQC och Mora kommun. Vi är i ett tidigt skede av projektet och syftet med mötet var att vi vill ha in så mycket synpunkter, idéer och tips som möjligt inför vårt fortsatta arbete.

Två presentationer av åtgärderna som ingår i projektet ägde rum under mötet och däremellan fanns möjlighet att studera åtgärderna i olika stationer, ställa frågor och lämna in synpunkter.

Många hade synpunkter

Cirka 100 personer tog sig till Moraparken och många hade frågor och synpunkter till oss. Många ser det som positivt att vi nu äntligen gör något åt genomfarten och de gång- och cykelvägar som ingår och var glada till att Trafikverket informerar om det i ett så här tidigt skede. En fråga som många ställde var varför det inte blir någon förbifart och svaret är att det inte är något som ingår i det här projektet.

- Vi är glada att intresset för projektet finns och tacksamma för alla synpunkter som kommer in och är måna om att projektet blir så bra som möjligt, säger projektledare Åsa Bergqvist.

Under Informationsmaterial hittar du de dokument som presenterades på mötet.