Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Åhörare på samrådsmöte
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Samrådsmöte i Moraparken välbesökt när förslag över genomfarten presenterades

Den 22 februari hölls samrådsmöte i Moraparken när förslagen för sträckan genom Mora presenterades. Cirka 90 personer valde att komma och lyssna på vårt förslag och de allra flesta verkade nöjda.

En VR-modell över förslagen visades när besökarna började droppa in och gjorde att många nyfiket satte sig ner. En genomgång av de förslag vi tagit fram presenterades från scen och därefter fanns det möjlighet att ställa frågor till representanter från Trafikverket, ÅF och Mora kommun. Någon undrade om vi gjort kapacitetsmätningar på andra lösningar än de vi presenterade och en annan prisade Moras tillgång på cykelvägar. En bra och intressant frågestund.

- Kul att så många var positiva till vårt förslag. Vi uppskattar alla synpunkter som kommer in och är glad att det finns ett intresse och engagemang, säger projektledare Åsa Bergqvist.

 En karta ligger på ett bord.

Därefter fanns det fika och möjlighet att titta på förslagen och prata med oss. Vi tar med oss många positiva synpunkter i arbetet framöver och tackar för att just du kom på mötet.

Under informationsmaterial hittar du de dokument som presenterades på mötet.