Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Skog och trädtoppar
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Segermo Entreprenad bygger nya vägen

Trafikverket har tilldelat det Karlstadsbaserade företaget Segermo Entreprenad uppdraget att vara totalentreprenör för det kommande vägbygget.

Segermo har tre verksamhetsområden, lokal marknad, järnväg och stora projekt. Verksamheten på lokal marknad är fokuserad till Värmland/Närke och Bohuslän/Västkust. Där utförs anläggnings- och markarbeten för nya bostadsområden, industrier och offentliga byggnader.
Järnväg och stora projekt är de största verksamhetsområdena och svarar för cirka 80 procent av bolagets omsättning.

Öppet hus 31 augusti
Segermo grundades år 2012 av Hans Johnsen och Daniel Pettersson och har huvudkontor i Karlstad. Sedan november år 2015 är företaget en del av den norska koncernen NRC Group. NRC Group har cirka 400 anställda och en omsättning på två miljarder kronor (2016). Segermo har tidigare utfört uppdrag för Trafikverket, bland annat i samband med bygget av ny motorväg på E 18 strax söder om Karlstad.

Segermos representanter kommer tillsammans med Trafikverkets företrädare att finnas på plats i Skamheds bystuga torsdagen den 31 augusti mellan klockan 17-19 och kan då berätta mer om hur den nya vägen mellan Hulån och Vansbro ska byggas. Allmänheten hälsas hjärtligt välkommen och kan även få en kopp kaffe och något enklare tilltugg under besöket.