Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Aktuellt vecka 35: Genomfart Ludvika

Vi har släppt på trafiken på nya väg 50 nedför Lyviksberget och det är full aktivitet vid korsningen väg 50/Gonäsvägen/Snöåvägen.

Det har pågått arbeten med genomfarten under hela sommaren och i juli släppte vi på trafiken för den nya delen av väg 50 från Lyviksberget ner förbi den nya gång- och cykelporten vid Lorensberga/Notgården. Vi påbörjade sedan arbetena med den nya cirkulationsplatsen och två nya gång- och cykelportar vid korsningen väg 50/Gonäsvägen/Snöåvägen.

För dig som bor eller rör dig i detta område har du säkert sett att det pågår många arbeten där just nu. Det är en del jobb med det som kommer att hamna under vägen, fjärrvärmerör och vatten- och avlopp. Sådant som behöver flyttas nu när vi bygger ny cirkulationsplats och nya gång- och cykelportar.

Den nya gång- och cykelporten vid Gonäsvägen börjar ta form och den kommer att gjutas om ett par veckor.

Vi har även asfalterat gång- och cykelvägen från Skeppmora och under nästa vecka kommer vi påbörja arbetet med att sätta upp belysning.

Gång- och cykelporten vid Gonäsvägen börjar ta form. 
Ny asfalt på gång- och cykelvägen från Skeppmora. 
Lokalgatan Kommersen har påbörjats.