Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Snart öppnar vi för norrgående trafik på väg 50

Det händer mycket i projektet just nu. Vi schaktar för nya riksvägen, flyttar ledningar, formar och armerar för nya gång- och cykelportar och inom kort kommer rivningen av bussgaraget vid resecentrum att påbörjas.

De senaste veckorna har väg 50, från Gonäsvägen upp mot Lyviksberget varit avstängd men under nästa vecka, den 25 mars, öppnar vi upp trafiken i norrgående riktning. Södergående trafik kommer fortsatt att ledas om via Gonäsvägen.

Som ni kanske sett och hört har vi även avslutat sprängningarna uppe vid Lyviksberget.

Arbete med gång- och cykelportar

Vi är i full gång med arbetet att bygga två nya gång- och cykelportar. Schaktning och förberedande arbete pågår för den nya gång- och cykelporten under väg 50 vid Gonäsvägen. Vi gör även grundläggning inför gjutning av den nya gång- och cykelporten som förbinder Notgården med Lorensberga.

Bussgaraget rivs efter påsk

Vi arbetar just nu med förberedande arbeten inför rivningen av bussgaraget vid resecentrum. Rivningen planeras att ske efter påsk.

Bilder från projektet

Arbete med ny gång- och cykelport under väg 50 vid Gonäsvägen. 
Vi lägger rör under väg 50 så att en bäck kan passera.  
Arbetet pågår för ny gång- och cykelport under väg 50 som förbinder Notgården med Lorensberga.