Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Asfalt läggs på den nya gång- och cykelvägen utanför Romme Alpin
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Arbetet genom Halvarsgårdarna är påbörjat

Vi arbetar nu med att färdigställa delen mellan Koppslahyttan och Halvarsgårdarna. Arbetet genom Halvarsgårdarna är påbörjad och kan påverka framkomligheten längs sträckan och vi ber alla ha överseende med de störningar som arbetena orsakar.

Delen mellan Koppslahyttan och Halvarsgårdarna håller på och färdigställas och vi belägger och sätter upp belysning.

Vi har nu också påbörjat delen genom Halvarsgårdarna där det är mycket trångt för våra maskiner att ta sig fram och utföra arbeten. För att arbeta säkert behöver vi stänga av körfält och ha trafiksignaler vilket orsakar trafikstörningar. För allas säkerhet ber vi er ha överseende med detta, visar hänsyn till de som arbetar med projektet samt respekterar tillfälliga trafikanordningar. Delen genom Halvarsgårdarna planeras att vara klar november 2017.

Arbeten med bron över Norån kommer att påbörjas under hösten 2017 och arbeten med gång- och cykelvägen genom Sellnäs påbörjas våren 2018.

Bild från september 2017.

Bild från mars 2017