Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Aktuellt vecka 26: Väg 66 Östra Tandö-Bu

Vi lägger trummor, arbetar med ny förbifart, breddar vägen och planerar för den stora avstängningen i augusti.

Det pågår arbeten på flera håll längs väg 66. Vi lägger trummor på den nya sträckningen och vi arbetar med en förbifart så att vi kan bygga en bro vid Rissätra, den vi kallar södra gång- och cykelporten. Vi gör även en del förberedande arbeten inför avstängningen av väg 66 som sker i augusti. Vi breddar till exempel Tandö korset för att förbättra framkomligheten vid omledningen via väg 1049.

Trumma läggs ner vid det som ska bli den nya sträckan av väg 66. 
Vi asfalterar förbifarten vid nya bron i Rissätra.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi stänger av väg 66 i augusti

För att kunna göra vissa moment längs sträckan behöver vi fri tillgång till väg 66. Därför kommer vägen mellan Östra Tandö och Bu stängas av mellan den 23 augusti till och med den 3 oktober och trafiken leds om via väg 1049.

Du som bor längs väg 66 kommer att kunna ta dig till och från din fastighet trots avstängningen och du som är berörd har och kommer få enskild information kring detta.

Ytterligare information om avstängningen kommer i mitten av augusti.

Begränsad byggnation

Under veckorna 30-32 kommer det vara begränsad verksamhet ute på bygget av väg 66. Vi vill passa på att önska alla en fin sommar och ta det lugnt förbi arbetsområdena, för din och vår säkerhet.