Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

En grupp människor vid whiteboardtavla
Denna nyhet är äldre än 6 månader

God uppslutning vid öppet hus och samråd

Den 6 september hade vi öppet hus och samråd i Sundborn inför planerna att bygga ny gång- och cykelväg längs väg 875.

Det blev ett positivt möte i PRO-lokalen i Sundborn. Det kom ett 40-tal intresserade besökare för att lyssna till Trafikverkets information och ställa frågor om den planerade gång- och cykelvägen.

De frågor och funderingar som togs upp handlade bland annat om byggtid, bredd på cykelbanan, övergångar och passager, synkronisering med bussar, hållplatslägen och möjlighet att välja broräcke utifrån kulturmiljö. Det var god stämning i mindre samtalsstationer där besökarna bjöds på mingel bland kartor, personal och gamla bekanta.

– Det blev en bra kväll där vi fick berätta om läget i projektet och processen för vårt fortsatta arbete, summerar projektledare Patrick Svärd. För oss är det viktigt att skapa dialog med närboende och berörda samt svara på de frågor som finns, så att förutsättningarna för den nya gång- och cykelvägen blir så bra som möjligt, fortsätter Patrick.