Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Större arbetsområde vid Västra Vallgatan

Den 2 oktober blir arbetsområdet söderut på Västra Vallgatan längs Järnvägsparken. större vilket gör att vi kommer öka avspärrningarna för din säkerhet.

I korthet betyder det att:

  • Fotgängare kommer fortfarande fram men kommer att ledas över från västra till östra sidan av gatan där avspärrningen börjar.
  • Cyklister kommer också fram men ska ledas längs den smala passagen på Västra Vallgatan mellan Engelbrektsgatan och Eskilsgatan. Skyltar om detta kommer att sättas upp och vi kommer även att sätta upp en cykelfålla för att uppmärksamma cyklister på att cykeln ska ledas. Detta är för att öka säkerheten i området.
  • Snart kommer vi att börjar transportera ut jordmassor via en grind i den södra änden av den utökade avspärrningen men fotgängare och cyklister kommer fortfarande att kunna ta sig fram. Vi uppmanar alla att vara uppmärksamma och följa skyltningen på plats.
  • Järnvägsövergången vid Otto Torells gata kommer att öppna igen.