Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Trafikomläggning på Getteröbrons västra sida

Från och med kvällen söndagen den 8 november kommer vi att lägga om trafiken på den västra sidan av Getteröbron, i anslutning till infarten till Naturum. Detta för att kunna göra klart nya infarten till Naturum.

Bil-, cykel- och gångtrafik påverkas. Trafikomläggningen beror på arbetena med att färdigställa Naturums nya infart från Getterövägen, vilket beräknas vara klart innan årsskiftet.

Själva omledningen av trafiken kommer att pågå under kvällen och natten mellan söndagen den 8 november och måndagen den 9 november. Ett körfält kommer att vara öppet under hela tiden som omledningen pågår och trafiken kommer att dirigeras med vakter.

Trafikomläggningen innebär att bil-, cykel- och gångtrafiken kommer att flyttas åt sydöst på en sträcka på Getterövägen mellan Östra hamnvägen och Getteröbron. Detta för att trafiken ska kunna passera förbi vårt arbetsområde för den nya infarten till Naturum. Även infarten till Naturum kommer att flyttas något.

Cykel- och gångtrafik som ska in till Naturum och vidare ska korsa Getterövägen sydväst om vårt arbetsområde, enligt skyltning på platsen och ska inte nyttja infarten för biltrafik. Detsamma gäller för cykel- och gångtrafik som ska ut från Naturum.

Tänk på att köra försiktigt i området och vara uppmärksam på aktuell skyltning.