Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Ritar på whiteboard
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Dina synpunkter är viktiga!

Fram till den 27 mars har du möjlighet att lämna synpunkter på korridoren för förbifarten och den planerade ombyggnationen genom Brunflo.

- Det är viktigt för oss att få in dina synpunkter så att vi kan ta hänsyn till dem i vårt fortsatta arbete med att ta fram vägplaner för förbifarten och genomfarten, säger Trafikverkets projektledare Ulrika Sundgren.

Du kan till exempel lämna synpunkter på var du anser det lämpligt med passager över och under den nya vägen, parallella vägar eller annat som är viktigt för oss att känna till och ta hänsyn till.

Vi önskar få in synpunkter senast den 27 mars 2017. Synpunkter skickas via e-post till investeringsprojekt@trafikverket.se alternativt Trafikverket, Ärendemottagningen, Investering, Box 810, 781 28. Ange TRV 2015/18313 för genomfart Brunflo och TRV 2015/18314 för förbifart Brunflo.

Mer information och dokumet för förbifart Brunflo hittar du under E14/E45, Lockne - Optand förbi Brunflo Dokument/aktuella handlingar 

Handlingar för genomfart Brunflo: Dokument/aktuella handlingar

Handlingar för förbifart Brunflo: Dokument/aktuella handlingar

Du kan även lämna synpunkter digitalt via länkarna nedan.