Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Vi bjuder in till öppet hus och samråd om förbifart Brunflo

Måndag den 6 november hälsar vi dig varmt välkommen till IOGT-NTO lokalen mellan kl 16.00 och 20.00. En gemensam information hålls kl 16.30 och 18.30 övrig tid för drop in, mingel och tid för frågor. Välkommen!

Vi bjuder in till ett samrådsmöte i form av öppet hus för att informera om den del av projektet som avser förbifarten. Vi kommer att visa förslag utifrån den projektering vi gjort och tar gärna emot dina synpunkter på förslagen. Dina synpunkter är viktiga för vårt fortsatta arbete. 

När: Måndagen den 6 november 2017, mellan klockan 16:00 – 20:00. Gemensam information kommer att hållas vid två tillfällen, klockan 16:30 och 18:30. Övrig tid för mingel och frågor.

Plats: IOGT-NTO lokalen på Nygatan 4 i Brunflo

Representanter från oss och våra konsulter kommer under kvällen att vara på plats för att informera och svara på frågor. Mötet kommer i huvudsak att behandla förbifarten. Senare kommer ytterligare samrådsmöte att hållas angående ombyggnationen av den befintliga genomfarten i Brunflo.

På mötet informerar vi bland annat om följande:

  •  Förslag på vägens lokalisering inom vald korridor
  •  Förslag på placering av passager över och under vägen
  •  Utredningar och arbeten som pågår i samband med framtagande av vägplanen
  •  Hur Trafikverket avser att ha fortsatta samråd med berörda längs sträckan

Lämna gärna synpunkter

Under tiden för öppet hus finns möjlighet till enskilda samtal för de som så önskar samt tillfälle att lämna in synpunkter på förslaget. Synpunkter på samrådsmaterialet kan även skickas in via e-post till investeringsprojekt@trafikverket.se alternativt Trafikverket, Ärendemottagningen, Investering, Box 810, 781 28. Ange TRV 2015/18314. Materialet inför mötet finns tillgängligt under Dokument för projektet/Aktuella handlingar. Senast den 20 november 2017 önskar vi få in era synpunkter. Du kan även lämna dina synpunkter digitalt via ett formulär här på webbsidan.