Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Arbeten på Strömsundsbron i maj

Under maj 2020 fortsätter vi att arbeta på Strömsundsbron, E45. Arbetena kan på olika sätt påverka dig som behöver ta dig över bron.

Under hösten 2019 och vintern 2020 monterade vi provisoriska hjälpkablar på Strömsundsbron. Under våren 2020 kommer vi att fortsätta arbeta på bron med kompletterande arbeten.

Mellan den 4 maj och 8 maj kommer vi att göra rivningsarbeten på bron. Du som åker, går eller cyklar över bron kommer att kunna ta dig över medan vi arbetar, men endast ett körfält kommer att vara öppet stundvis och då reglerat med flaggvakter. Vi sänker också hastigheten förbi arbetsområdet. Räkna därför med något längre restid jämfört med vanligt.

Under vecka 20 och 21 utför vi mätningsarbeten som kommer kräva några nattavstängningar med omledning vecka 20, vilket under vissa tidpunkter innebär att vi måste stänga av hela bron för motorfordon. Vi leder då om trafiken via Ulriksfors. Preliminära datum är 12, 13 och 14 maj mellan 20.00 och 03.00.

Vi ber om överseende för de störningar som arbetena på bron kan orsaka.